Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Neboj se, příroda ta kouzelnice nám nadělí sněhu až nás to bude mrzet. Snad trochu později. Dnes ráno již zde u nás bylo bílo.
26.12.2014 9:39 | děda včela
Email:
Heslo: