Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ona na apríla řekla ano

Ona na apríla řekla ano

FRid Básně » o Lásce

Anotace: O bolesti způsobené láskou.

Ptáte se, proč nejsem soustředěn,
to protože neuplyne den,
abych na ni nemyslel.
Když zavřu oči, tak vidím její tvář
a modlím se k Bohu,
o lásky trochu,
ona je můj oltář.
Když zamyslím se, slyším její hlas,
naplní mě jas,
tak září každý její vlas,
rozeznívá zvony z dálky zas a zas.
Když nadechnu se, cítím její vůni,
pod sebou však naplňuji tůni,
ona je plna mého pláče,
já zase zamilovaný blázen,
co do ní po hlavě ochotně skáče.
Ptáte se, proč nejsem soustředěn,
to protože vzpomínám na svůj sen,
ona byla se mnou v něm
a já byl krásou oněměn.
Publikoval(a): FRid, 24.12.2014
Přečteno (125x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti