Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**KRÁSNÉ VÁNOCE

**KRÁSNÉ VÁNOCE

Vánoční
°°°°°°°°°°°°°°°°
Přišel čas krásný,
vánoční
čas andělů a čas lásky
ten malý co spí v Betlému
má jen bílou košilku
a zlaté vlásky,
pak hvězda nebem proletí
hvězdný prach štěstí
kolem rozsype
na každého tam na Zemi
ať je krásně na světě
nejenom v čas vánoční
ale každý další den
do dlaně si štěstí chytněte
a zdraví přejme všem.

Kouzelné Vánoce
a krásný Štědrý den
a do roku 2015
jenom zdraví,
štěstí,lásku a pohodu
přeji vám všem...
*****************************
Publikoval(a): Květka Š., 24.12.2014
Přečteno (704x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Psavec, vanovaso, Kněžka, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 10:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti