Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční přání

Vánoční přání

XXX-XXX Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Po dlouhé době se ve mě opět probudila motivace něco stvořit. Šťastné a veselé.

Až uslyšíš koledy a cukroví domovem zavoní,
Pak uvidíš pohádku, kde princ jede na koni,
Tak užívej s úsměvem vánoční svátky,
všechno hoď za hlavu a nekoukej zpátky.

Protože za chvíli a malý skok
Jen na tebe čeká Nový rok.
Hodně lásky, štěstí ,zdraví,
a ten život ať tě baví :-)
Publikoval(a): XXX-XXX, 24.12.2014
Přečteno (593x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Kněžka, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti