Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční úvaha

Vánoční úvaha

Psavec Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Vánoce bez sněhu jsou smutné.

Tak tu máme po roce,
opět teplé Vánoce,
místo sněhu kytičky,
to jsou svátky, lidičky.

Snad to dárky napraví,
už jsme všichni zvědaví,
určitě moc potěší,
u nás nikdo nehřeší.

Každý z nás jak andělíček,
nemá nikde žádný flíček,
pokud jsou tu jisté chyby,
vždy to spraví nové sliby.
Publikoval(a): Psavec, 24.12.2014
Přečteno (511x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Kněžka, děda včela, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti