Abi in pace
Abi in pace
Anotace: Odejdi v pokoji ...
Je štědrý den
a přesto se cítím chudá
jako nikdy
Jsi moje náruč
co se uzavřela
jsi moje slza
co po tváři mi sama sklouzla
zapaluji svíčky
a slyším ozvěnou jak klepeš řízky
jako každý rok
a květy co jsem dostávala
dnes já odnáším na tvůj hrob
Jsi můj Anděl co ochrání mě
A přesto
Mám všechno a nemám nic
a nemám klíč
abych to nic někam zamkla
Je štědrý večer
a cítím tvůj dech
a tvoji vůni na polštáři
Calvin Klein
intense Euphoria
tak voní láska
nejen vánoční
slyším svůj vzdech
ze sna
Je štědrá noc
posílám polibky
do nebeské brány
která je dnes otevřená
pro všechny duše co nechtějí být samy
tak mě tu lásko nech
už síla v mých žilách se otevírá
i ty smíš klidně odpočívat
srdce naše snad jsou smířená
vždycky se budeme milovat
ale mé kroky
již samy jdou
necestou
cestou vlastní svou
bez Tebe
se stopou tvou
v srdci mém obtisklou
navždy
mezi zemí
a mořem
a nebem
proniká
sluneční svit
A touha být
znovu
B ý t
mě zalyká
celým mým tělem
proniká
otočit klíčkem
v hodinách života
a nastavit probuzení
do nových vět
do nového slova
v můj nový svět
Publikoval(a):
vanovaso, 24.12.2014