Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání

Vyznání

Nita Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Rozloučení s dívkou

Své životy dali jsme v sázku,
aby mašli jsme pravou lásku.
Skryti pod plameny svíce
ti má lásko zrůžověli líce.

Skryti pod tíhou plamene,
rozdrtil jsem tvé srdce z kamene.
Uletěla jsi jak bílá holubice,
když sfoukl jsem plamen ze svíce.

Však mé srdce jsi zklamala,
když stát si mě tu nechala.
Čirá tma zhltla tvou duši,
krásně ti lásko zrudli uši.

Už nikdy nezřím tvoji krásu,
neb v tvých očích našel jsem spásu.
Už nespatřím tě nikdy více
a neuvidím, jak rudnou ti líce.
Publikoval(a): Nita, 23.12.2014
Přečteno (266x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti