Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mamince

Mamince

tučňák007 Básně » Rodina (matka, otec)

Anotace: Vztah mezi matkou a dítětem je prý nejsilnějším vztahem na světě.

List za listem dolů padá,
s lehkostí se snáší na zem,
chci Ti říct, že mám Tě ráda,
i když jsi občas blázen.

Žiji s Tebou 17 let,
a věř mi, není to vždy hračka,
pokaždé jsi nervózní hned,
když dopere nám pračka.

Taky pořád uklízíš
nebo si grog vaříš
hodiny v zrcadle se prohlížíš
a řízky do černa smažíš.

Ale když jsem unavená z tréninku
a bolí mě hlava,
vždy chci svoji maminku,
co dobroty mi dává.

Nemám hezké známky,
ani rychle neběhám,
co bych byla bez své mamky,
která mě přesto všechno ráda má.

Leckteří nevěří,
že i když jsem někdy sama,
na světě je nejlepší
má milovaná máma!
Publikoval(a): tučňák007, 22.12.2014
Přečteno (1019x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, Kněžka, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti