**Voňavá :-)
**Voňavá :-)
Anotace: a šťastné a veselé...:-)
~Voní,voní?~
~~~~~~~~~~~~~~
Už vám doma cukroví voní?
Už vymýšlíte dárky pro něho,pro ni?
Už víte jak bude velký stromeček?
Kolik mu navážete ozdob a mašliček?
Co polévka,bude rybí nebo čočková?
Vánoční výzdoba je taky hotová?
A zakoupený kapr naporcovaný?
S vepřovými řízky už je zmražený?
Ještě trochu sněhu kdyby napadalo
to by se na Vánoce opravdu hodilo
svatý Petr nám to bílé moc nepřeje
ale doma u punče také dobře je.
Už ať s tím někdo něco udělá
sněhuláky bych ráda venku viděla
ti by všem do oken pometlem mávaly
a vrabce by před kočkou schovaly.
A ve sváteční den
to si užijem
Stejně jako loni..předloni..
ano,ty vánoce fakt voní.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 22.12.2014