Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Půlnoční zvěstování

Půlnoční zvěstování

Půlnoční zvěstování
Půlnocí tichá píseň zní.
Andělé zpívají
narodil se Ježíšek.

Narodil se z čisté lásky
panence Marii.

Půlnocí lidé spěchají
Ježíška obdarovati.
Marie synka kolébá
hrdlička mu u hlavičky vrká.

Půlnocí tichá píseň zní.
Andělé zpívají.
Narodil se Ježíšek
z čisté lásky počatý.

Pán bůh mu požehnal
Ježíšek za lidi bojoval.

Teď visí na kříži přibitý.
Andělé pláčí.
Lidé v kostele zpívají alelůja, alelůja.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.12.2014
Přečteno (223x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 06:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti