Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězda

Hvězda

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: O padající hvězdě a přání

Hvězda
Padala hvězda z nebe.
Nastavila jsem ji dlań,
aby do sněhu nezapadla.
Škoda by bylo, kdyby zhasla.

Hvězdičko zlatá,co teď.
Jak dostaneš se na zpět?
Třpytíš se na mé dlani
snad andělé by pomohly.

Andílek přiletěl.
Bílé šatečky měl.
Z mé dlaně hvězdičku vzal
vzhůru k nebi s ní pospíchal.

Hvězda na nebi zas svítí.
Andílek zmizel.
Dlaň zůstala prázdná.
Tajně jsem si přání přála.

Snad stane se zázrak.
Nevím, možná.
Hvězda na nebi září
a já ji věřím.

Zní to,jak pohádka
a v ní je možné vše.
I tajné přání se splnit může.
Publikoval(a): slunečnice69, 21.12.2014
Přečteno (97x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti