Velká a malá lžička
Velká a malá lžička
Anotace: Není o nikom konkrétním či reálném. Jen mám chuť si představovat hezké "coby kdyby" momenty.
Buď mou velkou lžící
Mým náhradním topným tělesem
Obtoč mě ležící a spící
Pažemi, co jsou jak liány v pralese
Dýchej mi do vlasů
Klidně mi ukradni peřinu
V teploučké bublině bez času
Celá se kolem tebe ovinu
Típneme budík při prvním pípnutí
Nepustíš mě ven z postele
Budem tu ležet nehnutí
Tulit se k sobě vesele
Budu tvá malá lžička
V pyžamu dětských rozměrů
Teď ještě zavři víčka
Až přijde čas, hezky tě proberu
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 20.12.2014