Za světlem Betlémským
Za světlem Betlémským
Anotace: Za světlem Betlémským kráčím a spolu se světlem tím se k pramenům Spásy vracím
Za světlem Betlémským
Za světlem Betlémským kráčím
a spolu se světlem tím
se k pramenům Spásy vracím
Srdce mé hoří v důvěře
že jednou ještě
to světlo Betlémské
zahoří ve mně
a pak se všichni
co světlo ve mně vidí
zastaví a k sobě
do srdcí Lásku vpustí
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 20.12.2014