Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Novoroční přání

Novoroční přání

slunečnice69 Básně » ?nezařazené?

Anotace: Přání pro všechny .

Novoroční přání
Na silvestra chumelí
o půlnoci cinkot zní.
Připijme Novému roku.

Ať jsme zdraví a úsměv
nám kvete na tváři.
Láska nás celým rokem provází.
Štěstí ať se nám lepí na paty.
Ruku v ruce dem s tím koho milujem.

A teď si už přiťuknem.
Starý rok odešel,
půlnoc už odbila
skleničky cinkají
venku chumelí.
Noví rok začíná.
Publikoval(a): slunečnice69, 20.12.2014
Přečteno (64x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti