Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neodcházej

Neodcházej

Lů Ca Básně » o Lásce

Anotace: Miluju tě !!!

Láska mi skřížila cestu mou
chtěla bych,být napořád stebou.
Moc tě miluju
chtěla bych, ti toho říct
ale vím nenechala bych tě jít.
Lásko prosím nebudem si lhát
přitom,se na sebe smát.
Oba dva jsme se měly tolik rádi,
andělé lásky jsou napořád snámi.
Lásko už nevím kudy kam,
v mých očích se leskneš,jak drahokam.
Skusíme to ještě jednou,
potom ti řeknu cestu mou.
Nemám co říct,
jen zpomíňky na tebe,trek dávám pro tebe.
Ahoj mám tě ráda spíš tě miluju,
nechtěla jsem to proto teď skazuju...
Miluju tě :*
Publikoval(a): Lů Ca, 18.12.2014
Přečteno (194x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Nita

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti