Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoční radost

Vánoční radost

Marie Bernadeta Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Kdo nechce všechno hned počká si na sladký med

Vánoční radost



Vánoční radost v srdci svém
prožívá člověk každý den
Kdy sám sebe dokáže zapřít
a myslet více na druhé


Když ale po letech spatří
výsledky svých snah marných
Nakonec pozná že odměn časných
se nedočká tady na zemi


Ale že smí v odměny věčné doufat
až všechno uloží se v duši
Tam kde rez ani zloději nemohou
poklady vzácné zrušit


Kdo nechce všechno hned
počká si na sladký med
který mu včelička zjara zas
vytvoří ve svém úle

http://www.mamtalent.cz/vanocni-obrazy.phtml?program=1&ma__0__id_b=19006&ma__0__paging=11
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 18.12.2014
Přečteno (277x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti