Šachy v nás
Šachy v nás
Snění je krásná hra...
že člověk někdy by ve snu zůstal rád
však nutno každé ráno vstát
šedivost dní přivítat
i umírat...
/šach/
Umírání je špatná hra...
ale často lehčí než než to co musíme žít
raději každý večer usínat
a sny nejsladší si nechávat
i zdát...
/mat/
Publikoval(a):
vanovaso, 18.12.2014