Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cukrování

Cukrování

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Dvě bílé holubičky cukrují se spolu a lehkost bílých křídel k tomu

Cukrování



Dvě bílé holubičky cukrují se spolu
a lehkost bílých křídel k tomu

Jakoby v Nebi nakreslila Boží ruka
tu dávnou blízkost tvora který vrká

Jakoby pravidelnost bílých květů
zapsala do deníku větu

Co čisté jest to nemožné je míti
už zde na zemi protože křídla

bílých holubic vzhůru k Nebi letí
a nedrží je v Zemi nic

Tak čisté květy leknínů
prohlubují nevinu

mezi těmi kdo milují se pouze v duši
a pak se vznesou spolu čistí

ve vší kráse po smrti
jako dvě bílé holubičky

v podobě bílých leknínů
se na hladině cukrují

a oslavují v srdci nevinu
kterou si jistě zaslouží

Protože kdo po těle zatouží
tomu se květy bílé přiblíží

a zašeptají směle
Láska není v těle !

Láska je volná jako holubice
a žije jen a pouze bez mříží

Na bílých květech není poskvrny
To jenom moje srdce vyhasíná

protože k nohám mým se snesla vina
a touha býti v tvojí blízkosti



http://www.mamtalent.cz/cukrovani.phtmlcukrovani.phtml?program=1&ma__0__id_b=18991&ma__0__id_kp=68518
http://kytkyodivetky.blog.cz/1412/cukrovani
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 16.12.2014
Přečteno (98x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Kněžka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti