Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nevěra

Nevěra

Poutníček Básně » o Lásce

Anotace: Tak nějak přímočará.

Políbím zemi tam, kde stály
pomníky tvého milování.
Kde láska křídou černobílou
kreslila boží slitování.

Závěje lživna mísím s něhou,
vždy pro tebe, ať už s kýmkoli,
naslouchám tichým hlasům shůry
co říkají, že cit přebolí...

Přebolí chtíč a přebolí lítost,
suchopár tichých večerů,
přemítám zamčená na tři zámky,
proč pámbu stvořil nevěru.
Publikoval(a): Poutníček, 14.12.2014
Přečteno (134x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: P.Believer, děda včela, donne, Kněžka, Bezhlavý rytíř, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti