Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Počkejte prosím

Počkejte prosím

Taren Básně » o Věcech

Anotace: Komunikace a spojení, věda , doprava i technika. Ta mne občas nachytá....

Počkejte prosím,
dveře se zavírají.
Počkejte prosím,
nedoběhnu a jsem v háji.
Počkejte prosím
v programu probíhá změna,
počkejte prosím,
až bude dokončena.

Počkejte prosím,
vaše linka už je obsazena,
počkejte prosím
až bude uvolněna.
Počkejte prosím,
pro další volbu
zmáčkněte jedničku.

Počkejte prosím,
a už jsem zas na mrtvici,
zralý leda na panáka,
nebo aspoň na špičku.
"Já ti zmáčknu jedničku".
Publikoval(a): Taren, 13.12.2014
Přečteno (281x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Srukama, koiška, donne, Bezhlavý rytíř, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti