Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modravé verše

Modravé verše

Mé modravé větve v cestě
nemluvnou báseň šeptají
tak myslím na tvé ruce
a těla šedých motýlů
které mi do vlasů vetkáváš.

A na místa kde jsem si kryla oči
před rozpaky nahých rýmů
v stokrát čtených dopisech
ve sněhu který pálil do kůže
v písku kde měl být schovaný poklad.

Má modravá duše lapená v neurčitu
svou cestu si slovy pokrývá
tak myslím na tvé ruce
a na lásku která se světa netýká
a kterou mi do vlasů vetkáváš.
Publikoval(a): Lugilla, 12.12.2014
Přečteno (211x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Marcone, koiška, Robin Marnoli, Poutníček, Bezhlavý rytíř, Marek Miko, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 06:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti