Přání
Přání
Anotace: **** Vám všem ****
Brouzdám se noční oblohou,
počítám hvězdný jas.
Není to dneska náhodou
je předvánoční čas.
Posílám pozdrav po hvězdách
všem, které v srdci mám.
S Vámi jsem pořád v myšlenkách
vše dobré přeji Vám.
Na adventním věnci hoří další svíčka,
blíží se štědrý den.
V pozdní hodině zavírám víčka
za Vámi posílám svůj sen.
Ve zdraví a štěstí bychom se zas tu sešli
a měli o čem psát.
Aby myšlenky naše do dílek se vešly
a my mohli nad nimi dumat anebo se smát.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 10.12.2014