Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska je trpělivá

Láska je trpělivá

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: Nemůžu slovy říct tomu co miluji ho nic

Láska je trpělivá


Přes srdce bušení nemohu vyslovit ani
co moje duše plná tužeb chrání

Duše má náhle poskočí a je ve mně malá
od strachu když tě spatřím

Vyslovit nahlas to neumím ani
z řeči mého těla nic se nedozvíš

Dávno ti v písních svých srdce vylévám
protože říci ti do očí se ti neodvážím


nic z toho co jsem ti napsala
Slovy tváří v tvář lásku nevyjádřím

Nemůžu slovy říct tomu co miluji ho
nic Raději v mlčení ho míjím

a city své v srdci si chráním
aby až sám ke mně bude chtít přijít

v tichosti polibků a jemného spojení
duší i těl směla jsem říci co nyní nemohu

dokud si nejsme blízko
dokud je v těle vzdálený

Potud já trpělivě budu čekat
až přijde za mnou jednou snad
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 8.12.2014
Přečteno (228x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti