Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe, má lásko

Pro tebe, má lásko

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: malé zamyšlení z dob mého mládí

Pro tebe píšu plaché verše,
umlkl shon a utichl den,
noc kolem klimbá a podřimuje,
lehce utkává svůj sen.

Snad píšu jenom marné verše,
k ničemu nikdy nebudou,
s měsíčním svitem někam plynou,
pohlcovány širou tmou.

Snad jeden jediný zachytí se
v myšlenkách nebo očích tvých
a ve smutku ti připomene
pro potěšení bílý smích.
Publikoval(a): podnebný, 8.12.2014
Přečteno (1085x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, donne, děda včela, vanovaso, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti