Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání na smrt

Čekání na smrt

Čekání na smrt


Plamínek svíčky stále hoří,
i přes to, že knot už pomalu mizí.
Tma se přibližuje a já dostávám strach,
z toho, co nastane, až světlo svíčky zhasne.
...
Tmavá místnost mě objímá,
a to tak silně, že nemůžu dýchat.
Dusím se.
Marně hledám útočíště v rohu pokoje.
...
Hodiny na zdi odbíjí půlnoc.
Modlím se a jen čekám, kdy to přijde.
A hlavně, co přijde.
Už jen ta představa mě děsí.
...
Kroky, chrapot a můj tlukot srdce,
slyší, i přesto, že skoro nedýchám, slyší.
Stojí nade mnou.
Prosím o milost a Boha o odpuštění všech hříchů.
...
Ta dívka na podlaze, v kaluži krve ležící, oči plné strachu. Bez známky života.
Publikoval(a): teniska, 4.8.2010
Přečteno (534x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti