Dar slova
Dar slova
Anotace: Proč učíme děti mluvit, číst a psát a k čemu nám jsou vulgarismy
Přijmi a zvaž
vzácný dar slova
a bohatství klasů
rozemni v dlaních
vyfoukej plevy
dobrý hospodář
oddělí i zrna
dobrá od špatných
I ty tak učiň
přijmi a zvaž
vzácný dar slova
a potěžkej spravedlivě
v rukách a ústech
dobrá a zlá
k jejich
jarnímu setí
Publikoval(a):
podnebný, 7.12.2014