**Podzimní sníh
**Podzimní sníh
Anotace: no,třebas někde napadalo...
--*--*--*--
Podzimní ulici pokryl první sníh
a vločka za vločkou si padá
kdo zimu rád,má v očích smích
k večeru však roztál,zrada.
Sněhulák v parku na lavičce
chvíli tam smutný stál
bylo ho líto mé babičce
prý se tak smutně na ni smál.
Bábi ho odnese domů
a otevře v kuchyni mrazničku
věřte anebo nevěřte tomu
sněhulák už tam měl poličku.
První sníh dávno už roztál
druhý...i třetí...taky
ten další pak v mrazu zůstal
pro všechny sněhuláky.
Potom i sněhuláci z mrazničky
venku se vesele smějí
a všechny ty milé babičky
jim mrazivou zimu přejí.
Po zimě,pro každou babičku
co chvíli sněhuláky chrání
zazpívá černý kos písničku
babičkám pro usmání...
--*--*--*--*--
*(°!°)*
Publikoval(a):
Květka Š., 7.12.2014