Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Namaluj mi lásku

Namaluj mi lásku

Taren Básně » o Lidech

Anotace: Jsou věci , které se ani v dnešním přetechnizovaném a komerčním světě , nedají koupit ani podplatit...díky Bohu.

Namaluj mi lásku,
nevím jak vypadá,
ty snad ano.
Víš kde žije a kam chodí ráda,
něžná je a horká, žhnoucí, chladná,
jaká jsou s ní rána.
Nepoznám ji ani na obrázku.

Namaluj mi lásku.
Vždyť prý chodí za tebou,
jak pejsek na provázku.
Co jsi do talonu vsadil.
Já pro ni bych třeba kradl,
loupil, nebo zradil.
Možná bych se o svůj život vsadil.

Ne příteli, není třeba,
život svůj hned dávat v sázku.
Proč já maloval bych tvoji lásku,
sama přijde,
pozná ráda mě i tebe.
Stačí jen, když věnuješ jí,
vše , co máš , to nejcennější,
lásku svoji, srdce své i sebe.
Publikoval(a): Taren, 7.12.2014
Přečteno (158x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, donne, vanovaso, Robin Marnoli, Mirastus, Kněžka, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti