Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Druhá adventní

Druhá adventní

Vyšla jsem do ulic
a spatřila tvou tvář
skrz mihotavé světlo svic
z oparu mlhy vyšla zář
adventní
A zapaluji svíčku druhou
kde jsou
ty chvíle nevšední



Oči zůstaly modré jako nebe
ale pohled tvůj jen studí a zebe
je ráno jinovatkou kreslené

Vzpomínám Lásko na Tebe
Publikoval(a): vanovaso, 7.12.2014
Přečteno (254x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Psavec, donne, Květka Š., Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti