Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

!!! -NEZNÁŠAM- !!!

!!! -NEZNÁŠAM- !!!

dodky Básně » o Lidech

Anotace: Dnešná doba si potrebuje prečítať pravdu o sebe...

Neznášam kokotov čo by len po nete chceli sex a holé fotky,
neznášam kurvy ktoré doporučajú im samé seba a ich spodky.
Neznášam samé EMÁ-cke písania (cmuQ) a podobne,
neznášam dementov čo vyberajú si dievčatá náhodne.
Neznášam čurákov čo by jebať po nete chceli, ale nemôžu,
neznášam piče, ktoré by zapredali aj svoju vlastnú kožu.
Neznášam ohováranie keď v prítomnosti nesedí osoba daná,
neznášam keď je ohováraný a potom nepovie mu to druhá strana.
Neznášam labužníkov honenia si pri fotke nejakej babenky,
neznášam keď dievča svoju holú fotku niekomu, koho nepozná na nos zavesí.
Neznášam keď musím niečo také písať a potom vysvetľovať,
neznášam keď sa ma na to pýta stále každý zas a znova.
Neznášam veľa vecí čo sa týka toho čo tu visí v mojom písaní,
neznášam keď sa do mňa jebú kokoti zasraný.
Neznášam samotu a predsa som na pár dní sám,
neznášam už asi seba sám
Publikoval(a): dodky, 6.12.2014
Přečteno (74x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 14 stránek.
roboti