Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Anonymní pocity klidu

Anonymní pocity klidu

Lugilla Básně » o Lásce

Anotace: marně hravá...a hravě marná

Tvé šaty jen horkotěžko doschly
na mém hladkém prochladlém těle;
z cípů tvé košile jsem si vázala vzpomínky
na naše ruce touhou rozechvělé.

V klidném spočinutí pak bylo vše rozhřešeno,
vždyť připadali jsme si tak sněhobílí
víš přece že duše milují jen blázni
kteří život ve spánku promarnili.

Budeš nosit tu kostkatou košili
a já si budu vlasy vyčesávat výš,
budu oprašovat vše co nám patří
a ty nikdy nevyzradíš naši skrýš.
Publikoval(a): Lugilla, 5.12.2014
Přečteno (148x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, koiška, Marek Miko, Kněžka, Mirastus, Robin Marnoli

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti