Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

pán premiér sobotka

pán premiér sobotka

matěj da vinci Básně » Srandovní

Anotace: sobotkovy kulišárny

sobotka se naparuje
ráno se pak nesprchuje
nestihl by sněmovnu
a po ní zas knihovnu.

sobotka je identita
skoro jako celebrita
karel šíp je naň ho krátký
sobotka je zase vrátký

to je celý sobotka
ale smrdí jak fredka.
Publikoval(a): matěj da vinci, 5.12.2014
Přečteno (565x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: pan Tau

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 06:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti