Stromy a dráty
Stromy a dráty
Anotace: Nápady o přírodě a civilizaci z pohledu řidiče osobního auta
Dobře jste je nasázeli
u příkopů silnic, cest.
Natáhli jste dráty v dáli
k siluetám nočních měst.
Dobře jste je nasázeli,
šumí, zpívají a rostou.
Kde se dráty táhnou v dáli,
drnčí si svou píseň prostou.
Dobře jste je prořezali,
pokáceli. Prudce rostou.
Ševelením ruší píseň,
píseň drátů tichou, prostou.
Publikoval(a):
podnebný, 4.12.2014