Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Host

Host

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: Neteř se mi svěřila se svým soužením....chtěla po mě radu......existuje vůbec dobrá rada, když se jedná o lásku?

Jeho rty se setkaly s jejími,
pocítila jejich jemnost.
Na chvíli se od sebe oddělily,
aby se opět v polibku semkly.

Toužebné chvění jí tělem projelo,
když bral její hlavu do dlaní.
Znovu a znovu prodlužoval líbání,
spojené s jemnými doteky rukou.

Její srdce křičelo dost
a zároveň žadonilo ještě.
Rozum jí říkal, že to nejde
je zadaný a ona je jen host.

Proč bojí se přijmout jeho city,
po kterých tolik toužila.
Do dneška jakoby ani nežila,
s láskou a přeci bez lásky.

Tolik toužila po něžnosti
a teď neví si rady.
Možná, snad bojí se zrady?
Láska přivádí ji na scestí.
Publikoval(a): Marci-Tami, 4.12.2014
Přečteno (130x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Psavec, donne, Kytka62, Kněžka, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 07:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti