Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
perfektní... :)
5.12.2014 21:12 | Lugilla
Mít těžkou hlavu... kdo z nich to jenom může znát? Snad ví, snad ne. Jiné přý starosti mají.
5.12.2014 8:21 | NikitaNikaT.
Email:
Heslo: