Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chladná krása

Chladná krása

Kněžka Básně » o Přírodě

Anotace: O zimě :)

Krajina halí se
do bílé róby,
mrazivá krása vše
kolem nás zdobí.

Na okna kreslí mráz
svou rukou chladnou
květy, co do jara
neuvadnou.

Voda se poddala
Jejímu dechu,
krápníky z křišťálu
zdobí nám střechu.

Nebe své sněhové
slzy roní,
vítr se rozezní
jen a jen pro Ni.

Ač je tak chladná,
přesto je nádherná...
Vlády se ujala
Zimní královna.
Publikoval(a): Kněžka, 3.12.2014
Přečteno (430x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marci-Tami, koiška, donne, Mirastus, vanovaso, Psavec, děda včela

Spodek

Stránka generována 2.5.2024 00:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti