Dívka ve vaně
Dívka ve vaně
Voda běží k odpadu
krev hned za ní pro radu.
Divka hyne ve vaně,
to je život na hraně.
Houpačka života
houpe se stále.
Posmrtná nicota
kráčí k ní dále.
Byl jejím andělem
a její spásou.
Přicházel nezměněn
nazval ji krásnou.
Zemřel jí ale
pod ranou meče.
Životu vale
krev jí tu teče.
Publikoval(a):
eurius, 2.12.2014