Okřídlený společník
Okřídlený společník
Společnost netopýr dělá mi
někdy pláče a někdy mi zpívá
když v noci buším na brány
vypadá mrtvý a já živá
Ráno zas jdeme spolu dál
jsme jedné krve, já a on
skořápka strachu a netopýří král
v uších nám zvoní prázdný tón
Spáry v tom chodníku
potichu zarůstá houští
a zástup mořských koníků
poslepu cválá pouští
Do mých stop padá déšť
a voní suchem...
Publikoval(a):
glacier, 1.12.2014