První adventní
První adventní
před okny rozkopaná ulice
i v duši je rozvoráno
sníh stále nikde
všude jen bláto
je neděle
a první ozdoby v oknech
advent se snáší
v kostele
i na hrobech
vzpomínky pláčí
první svíčku na věnci
rozžehám
a věším hvězdu
do okna
před domem chodí milenci
jen já jsem samotná
však srdce plné lásky mám
vzpomínám
je první adventní
a já Ti lásku posílám
Publikoval(a):
vanovaso, 30.11.2014