Smůla
Smůla
Anotace: Sem tam se rozsype se smůlou pytel
Sem tam se rozsype se smůlou pytel
Znáte to? když z rukou ta smůla nejde smýt?
Stromy když poraní ruka dřevorubce
a nebo z větévek ulomených
když věnec adventní zdobím
na rukách lepkavá smůla ulpívá
a kromě toho vztek s beznadějí
v srdci i v duši se míchá
Jakoby nebylo všechno marnost
Jakoby tyhle věci něco znamenaly
Nakonec všechno bude dobrý
Až nebudem nikam spěchat
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 29.11.2014