Vášeň
Vášeň
Vášeň ve mně plane, vášeň ve mně vře.
Je tu někde hasič?! Co by uhasil mou touhu a chtíč.
Co schladil by mé žhavé tělo v plamenech.
Přijď a vezmi si mě, nebo mě shořet nech.
Chci Tvé horké tělo cítit tady a hned teď.
Chci cítit Tě vzdalovat se ode mě a přibližovat se do mě.
Až oba vzplaneme propojeni v jednoho
a naše duše spolu vystřelí až do vesmíru a zpět..
Publikoval(a):
pampeliška semišová, 27.11.2014