Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenka

Myšlenka

48player- Básně » Smutné

Anotace: Smutná básnička :))

Chce se mi brečet,
nebo smát?
Mám tohle skončit,
nebo dál hrát?
Dívat se dopředu,
je úkol těžký.
Minulost ničí mne,
maže své tečky.
Promyslet budoucnost,
napořád snít.
Změnit svou minulost,
navždycky bdít.
Zakrýt se v hedvábí,
usínat v trní.
Zakrátko myšlenky,
v spánek se mění.
Myšlenka života,
krásných, zlých vzpomínek.
Zničí ji navždycky,
nebohý kamínek.
Vnímej tu písničku,
tep tvého srdce.
V tuhletu chviličku,
klepou se ruce.
Jediný pohyb,
a náhlé ticho.
Myšlenkou o smrti,
zpečetíš to.
Publikoval(a): 48player-, 27.11.2014
Přečteno (288x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: naivní, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti