Doteky nad mraky
Doteky nad mraky
Anotace: Let balonem --- upřímně doporučuji, nádherný zážitek...
z balonu ve mracích
dotýkat můžeš se každého z nich
v kapkách zůstanou
na prstech dlaních i na tvářích
na dosah cítíš vesmírnou
hloubku nekonečnou
pohledem k zemi zvíš
jak nicotné vše zdá se
v poměru k nebeské kráse
kde právě se nacházíš
i přesto že ještě živý zdáš se
plout mezi oblaky
zahlédnout anděly
hledět jim do očí
chytnout je za ruku
a jako záruku
štěstí
z perutí kousek peří
zachytit
v jediném okamžiku
věřit
a v nastalém tichu
budeme spolu tančit
v duchu
v duši
zůstane hvězdný prach
co kolem víří
jak podzimní chmýří
co vylétlo až sem k nebi
do našich duší
Publikoval(a):
vanovaso, 27.11.2014