Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V leže

V leže

Anna V. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: porozchodová báseň

Vzal jsi mi dech, vzal jsi mi víru.
Teď ležím na zádech a vstát už nemám sílu.
Obloha temná hranice mé duše překročí,
jen vůně slabá, jemná napoví, že tím to nekončí.
Že i když tisíce kopyt přežene se přez můj cit,
dál ve mě je bolest jenž nelze skrýt.
A tma mi napoví že skončil další den.
Další den plný bolesti v němž sama jsem.
Že láska není cit jen na pár dní.
Tak ležím a čekám až bolest odezní.
Publikoval(a): Anna V., 27.11.2014
Přečteno (137x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: karol_pink, Psavec, Mirastus, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti