Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Koncem léta

Koncem léta

Felicis Básně » Smutné

Anotace: ...dýchám ztěžka

Koncem léta cítím ten pocit zas,
ten pocit, jenž mi tak vadí.
Noc je horká, tichne mi hlas,
a přec chlad má lýtka hladí.

Koncem léta tajím dech zas,
ten dech, jenž v plících pálí.
Stromy utichly, zastavil se čas.
Tma i měsíc halí.

Koncem léta slyším zpěvy zas,
ty zpěvy z kterých tak mrazí.
Vítr vzlyká, děsí nás,
tváři mé úsměv schází.
Publikoval(a): Felicis, 26.11.2014
Přečteno (105x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michelin, donne, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti