Padáme ze zavěšených mostů
Padáme ze zavěšených mostů
Anotace: polibek do otevřené dlaně
Jak intimní projev touhy
polibek do otevřené dlaně
a rty si přejel po špičkách prstů
jemně
vzrušil jsi mě
Jen tvůj dotek pouhý
tak silné jsou to zbraně
a padáme ze zavěšených mostů
končíme
v úžlabině
Publikoval(a):
vanovaso, 26.11.2014