Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VÁNOČNÍ POHÁDKA

VÁNOČNÍ POHÁDKA

slunečnice69 Básně » Svátky (vánoční, novorční, velikonoční)

Anotace: Santa,rolničky,dárečky no prostě vánoce.

Vánoční pohádka
Noční oblohou rolničky zní.
Santa se svými saněmi po
nebi letí

Pobízí sobí spřežení jen,
aby dárky rozdal včas.
Dětská přání plní rád.

Nad sklenkou mléka se usmívá.
Cukroví si dá také rád.

Komínem dovnitř a
zase ven.
Dárečky jsou již pod stromkem.

Ráno dětská očka se rozzáří.
Dárečky z pod stromku na ně hledí
mašlemi jsou zdobený.

Santa si hladí bílí vous.
Sobí spřežení pobízí
rolničky vesele cinkají.

Ještě nám zamává a
už je vidět tečka jen.
Přeji krásný štědrý den.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.11.2014
Přečteno (468x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 10:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti