O čem mé srdce sní
O čem mé srdce sní
Anotace: takový obyčejný sen...
O čem mé srdce sní?
O víře těsně po poledni
kdy den ještě nezevšední
o touze která roste nejvíc navečer
když polibky mě rozechvějí
o lásce a milování pozdě k ránu
kdy při zemi je už cítit vláhu
o laskavých dlaních
a otevřené náruči
o něžných pohlazeních
co nikdy nekončí
Publikoval(a):
vanovaso, 24.11.2014