Jsem
Jsem
Jsem deštěm chmurným,
polibkem ve smutku.
Jsem ránem chladným,
bolestí zármutku.
Jsem slzou breku,
žalem v tichosti.
Jsem krví vzteku,
úsměvem v lítosti.
Jsem bolestí samoty,
tmou bez svíce.
Jsem křikem němoty,
a krásou měsíce.
Jsem ... co vlastně?
Publikoval(a):
Felicis, 24.11.2014