Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Noční chodec

Noční chodec

Taren Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Lehce hororová poezie na dobrou noc....

Ulicí tmavou ,kde světla červená
se matně odrážejí,
na dlažbě lesklé po dešti.
Šel chodec v dlouhém plášti
s kloboukem černým,
ruce své bledé,
sevřené lehce do pěsti.

Dámy , co občas postávaly
u vchodů , podniků svých,
blahé neřesti.
Pokřikujíc na průchozí
ať vstoupí dovnitř
k potěšení - za štěstím.

Na chodce tmavého si netroufaly.
Cosi divného a neznámého,
zavřelo jim ústa.
Slova v hrdle , zadrhla se,
dech zrychlený byl,
přiškrtil se,
skoro až by ustal.

Však jedna přeci , dodala si odvahy.
Hej pane , kam tak rychle,
zastavte se.
Sem k nám pojďte a vstupte směle,
mám potěšení pro pány.

To voláte na mne slečno,
nebo snad i paní.
Ne děkuji,
nerad kazil bych vám spaní,
já u žen úspěch nemívám.
Jsem ten,
koho na světě tu vidí posledního.
Já s úspěchem je pohřbívám.
Publikoval(a): Taren, 24.11.2014
Přečteno (1234x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ziara, Fantoma.s, koiška, Ellean, Kněžka, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti